Visuaalisen viestinnän ratkaisut ja projektorin vuokraus Salosta

Pyydä tarjous A/V-palveluista

Toteutamme asiakkaan puolesta monimuotoiset tapahtumaratkaisut sisällöntuotannosta asennukseen ja ylläpitoon. Meiltä saat esitystekniikkapalvelut sekä laadukkaat mainontaratkaisut.

Tapahtumaratkaisut

Kuvitan tarjoamat tapahtumaratkaisut tukevat tapahtumasi onnistumista ja vapauttavat sinut keskittymään itse tapahtumaan. Ratkaisuihimme kuuluvat toteutusten suunnittelu, niiden sisällöntuotanto, asennukset ja ylläpito.

Kävijälaskenta


Toteutamme kävijälaskennan haluamaasi kohdetilaan, jossa kohderyhmäsi liikkuu. Näitä tiloja voivat olla myymälät tai eri tilaisuudet. Seuraamme kävijämääriä puolestasi ja voit halutessasi seurata päivittäisiä kävijämääriä verkon kautta.

Sisällöntuotanto


Tuomme elämykselliset visuaaliset sisällöt mille tahansa pinnalle mihin tahansa tilaan. Esimerkiksi räätälöidyt vuorovaikutteiset ohjelmat, pelit ja tietokilpailut, digitaaliset mainospinnat, kosketusnäytöt sekä projektiot ovat erottamaton osa nykyaikaista kävijää kiinnostavaa tapahtumaa.

Mainontaratkaisut

Tarjoamme monipuolisen kattauksen audiovisuaalisen alan parhaita tuotteita mainoskampanjasi toteuttamiseksi. Käytössämme olevalla laitteistolla ja tarjoamillamme palveluilla saadaan tehtyä haluamasi mainokset mille tahansa pinnalle sisä- tai ulkotiloissa. Valikoimissamme ovat edustettuna alan parhaiden merkkien tuotteet, joihin kuuluvat erilaiset merkintäkalvot, autokalvot, ikkunakalvot, projisointikalvot, tulostusmateriaalit ja mainospinnat.

Esitystekniikka

Kuvita tarjoaa asiakkailleen kaikki audiovisuaaliset ratkaisut kokous- ja neuvottelutiloista luokkahuoneisiin ja liiketiloihin. Tarjoamamme esitystekniikka on monikäyttöistä ja alan huippumerkkejä edustavaa laitteistoa. Kalustuksissa tarjontaamme kuuluvat esimerkiksi interaktiiviset valkotaulut, kosketusnäytöt, kaiuttimet, kamerat, digitaaliset näyttölaitteet, projektorin vuokraukset ja tietokoneet. Toteutamme laitteiden asennukset, ylläpidon ja huollon avaimet käteen -periaatteella.

Kokous- ja neuvottelutilat

Kokous- ja neuvottelutilat ovat yksi tyypillisimmistä työkohteistamme. Meillä on kokemusta koulu- ja myymälätilojen kalustamisesta interaktiivisilla A/V-järjestelmillä. Palvelumme sisältävät kiinteähintaisia tuotteistettuja palveluita, konsultointia sekä asiakkaan tarpeita palvelevia projekteja. Projektit ja muut palvelut sovitaan aina asiakkaan kanssa yhteistyössä.

Tilaa tapahtumaasi projektori tai kattava audiovisuaalinen palvelupaketti. Me teemme sen puolestasi!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse *
hCaptcha